Personal trainer Adele: ‘Scheiding is oorzaak afvallen’

Adele
Door: DitjesenDatjes
28-01-2020

De Britse zangeres Adele is kilo’s afgevallen. Dat kan geen enkele fan zijn ontgaan. Adele, die eerst vrij fors was, heeft inmiddels een gezond gewicht en volgens sommigen is ze zelfs iets te dun geworden. De vraag is natuurlijk hoe ze al die kilo’s is kwijtgeraakt. Haar voormalig personal trainer verklapt het nu.

Scheiding is motivatie

Camila Goodis is jarenlang de trainer geweest van Adele. Door haar kwam de zangeres weer in shape na de geboorte van haar kind. Goodis denkt dat Adele zoveel kilo is afgevallen door haar scheiding afgelopen jaar. ,,Ik denk dat het een geweldige motivatie is om je goed te voelen over jezelf. Ik ben zelf gescheiden en ik herinneren me dat ik tegen mezelf na de scheiding zei: ‘Weet je wat? Ik ga de beste versie van mezelf worden. Niet voor hem of voor iemand anders, maar voor mezelf.” Dat zegt Goodis in een interview met Hollywoodlife. Meer afvallen is volgens de trainer niet goed. ,,Ik denk niet dat ze nog meer gewicht moet verliezen. Ze heeft een goed gewicht nu, ze ziet er goed uit.”

Volle figuur verdwenen

Fans waren geschokt toen de zangeres begin dit jaar in het openbaar verscheen. Ze leek bijna niet meer op zichzelf, want haar volle figuur is helemaal verdwenen. Ze zou cardio, circuit training en pilates doen. Daarnaast volgt ze het sirtfood dieet. Dat houdt in dat er veel producten met weinig calorieën worden gegeten, waaronder veel fruit en groentesapjes. Daarnaast worden er maar weinig producten gegeten die afkomstig zijn van dieren. Heel soms mogen mensen pure chocola en een glas rode wijn. De zangeres laat niet alleen de hamburgers staan, maar ook de kopjes thee. Ze dronk namelijk soms tien koppen per dag, allemaal met twee suikerklontjes en dat tikt natuurlijk behoorlijk aan.

 

 

Meer DenD