Pesterijen in Echte Meisjes in de Jungle werden Louisa te veel: ‘Kreeg een black-out’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Louisa Janssen onthult dat ze het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’ vroegtijdig moest verlaten vanwege een uit de hand gelopen ruzie. Het geroddel en de pesterijeren werden haar te veel. ,,Toen kreeg ik een black-out.”

De eerste twee afleveringen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ staan op Videoland en de drama is meteen begonnen. Louisa moet het programma vroegtijdig verlaten vanwege een ruzie met een andere deelneemster, zo laat ze weten op Instagram.

‘Pesterijen vielen mij zwaar’

,,Wat kunnen meiden onder elkaar gemeen zijn”, begint ze haar verhaal op Instagram. ,,De een is een kikker de ander is een dikzak. Ja het was voor mij wel af en toe slikken, maar ik probeerde iedereen aan het lachen te krijgen en altijd leuk te zijn voor iedereen. Maar toch ging het even mis.”

Louisa kreeg ruzie met een andere deelneemster. ,,Ben ik er trots op, nee hoor”, vertelt ze verder. Volgens Louisa werd ze door de andere dames gepest. ,,Ik zeg eerlijk die pesterijen continu dat viel mij toch zwaar. Ook als een camera niet draaide werden er dingen geroepen en alles stapelde zich op. Niet slapen, niet eten, ruzies, pesterijen, het gemist thuis, en opeens werd het mij te veel.”

Black-out

Louisa besloot voor zichzelf op te komen. ,,Om even dat mokkel op d’r plekje te zetten. Maar toen werd het 2 tegen 1, en toen kwamen er handen in mijn gezicht en dan krijg ik een black-out”, aldus Louisa. ,,Ik trok het gewoon even niet en werd boos. Het is niet goed te praten, maar het is gebeurd. Hoop ondanks alles dat iedereen genoten heeft van mij en van de rest.”

Tags

ECHTE MEISJES IN DE JUNGLELOUISA JANSSENRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck