‘Peter Gillis betrapt zoon met schoonmaakster in caravan’

Peter Gillis betrapt zoon in caravan met schoonmaakster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bij de familie Gillis is het nooit rustig. Of er speelt iets op één van de vakantieparken, of er gaan geruchten rond over de relatie van Peter en Nicol. En nu is Mark, de zoon van Peter, de klos: er gaan geruchten rond dat hij het gezellig heeft gehad met de schoonmaakster.

Mark, de zoon van Peter Gillis, woont in een caravan op vakantiepark Prinsenmeer. Mark is dus altijd in de buurt als er iets moet gebeuren op het park. Hartstikke handig natuurlijk, maar dat zou ook hebben gezorgd voor wat geflirt op de werkvloer…

‘We waren net bezig’

Volgens Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. ,,We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Als het gerucht klopt, zullen maar weinig kijkers verbaasd zijn: de laatste tijd komt er steeds meer over de familie Gillis naar buiten. Zo doken er onlangs voor de tweede keer beelden van Nicol op waarop te zien was dat ze met een andere man zoent. Ook gaat het gerucht rond dat zij Peter wil verlaten.

In de problemen

Daarbovenop kampt Peter met een hoop andere problemen. Zijn vakantieparken blijken nog steeds niet in orde te zijn: gasten zijn nog altijd niet te spreken over de hygiëne en Peter zou zich niet houden aan de regels. Daarbovenop ligt de Massa is Kassa-ster in de clinch met meerdere gemeentes voor onder andere het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten én blijft zijn camping Den Driesch gesloten omdat er een risico bestaat dat Peter de exploitatievergunning misbruikt voor criminele doeleinden.

Tags

GILLISMARK GILLISPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck