Peter Gillis doet boekje open over zijn bedrog: vertrouwt Nicol hem hierna nog?

Peter Gillis zijn successtory
Door: Charlotte Wijnen
11-11-2021

Peter Gillis onthult in zijn biografie hoe het huwelijk met de moeder van zijn kinderen ten einde kwam. Hij werd namelijk ‘foxwild’ van andere vrouwen en bedroog haar doorlopend. ,,Ik had verschillende bijvrouwen.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er wordt veel over Peter Gillis geroepen, maar dat hij ook een vrouwenverslinder is had wellicht niemand aan zien komen. Toch vertelt hij in zijn biografie dat hij zijn vrouw continu bedroog.

Dubbelleven

Voordat hij met Nicol was, was Peter voor een lange tijd getrouwd met Treesie, de moeder van zijn kinderen. Een gelukkig huwelijk was dat echter niet. Peter was altijd de deur uit en de uren dat hij wel thuis was besteedde hij aan slapen. Toch nam Treesie er genoegen mee, niet wetende dat Peter een dubbelleven leidde.

,,Ik had verschillende bijvrouwen”, zo onthult hij in zijn biografie. Treesie wist daar natuurlijk niets vanaf, tot ze op een dag erachter kwam. Peter stuurde een pikant mailtje naar de beheerder van één van zijn parken dat eigenlijk bedoeld was voor de vrouw van de beheerder.

Het mailtje kwam natuurlijk bij Treesie terecht. Ze was woedend en belde alle drie de kinderen dat ze moesten komen. ,,Ze zei: ‘Jullie pap gaat met de vrouw van de beheerder naar bed’. Ruud reageerde droog: ‘Dat begrijp ik wel’. Dat was wel heftig”, geeft Peter toe.

Meerdere buitenechtelijke affaires

Maar dat was niet de enige buitenechtelijke affaire die Peter had. Volgens weekblad Weekend staat het boek vol opschepperij over alle wilde avonturen die Peter met andere vrouwen had.

Peter ging vaak genoeg de fout in: een getrouwde Belgische vrouw, een schoonmaakster van één van zijn parken en zelfs jonge meiden van dezelfde leeftijd als zijn zoon. Het maakte hem niets uit.

Vertrouwt Nicol hem nog wel?

Tussen hem en Nicol lijkt het nog altijd goed te gaan. Onlangs vertelde ze nog dat haar kinderen hem ‘papa’ noemen en dat Peter haar uit een diep dal heeft getrokken. De vader van haar kinderen blijkt namelijk een agressieve man te zijn die haar nog altijd terroriseert. Ze noemt Peter dan ook ‘de redding van haar leven’, maar zou ze hem nog wel vertrouwen na deze onthulling?

Meer DenD