Peter Gillis geeft ‘incident in de privésfeer’ nu toch toe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Peter Gillis en zijn partner Nicol Kremers “betreuren” dat er in mei een voorval heeft plaatsgevonden waarbij de politie is betrokken. Dat bevestigt Gillis’ advocaat Ton van de Biezenbos tegenover het ANP na berichtgeving van BN/De Stem. Met hun verklaring geven zij toe dat er inderdaad iets heeft plaatsgevonden in mei, waar zij dat eerder nog stellig ontkenden.

“De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen”, stelt Van de Biezenbos.

De advocaat van de bekende vakantieparkhouder laat ook weten dat de eerder geplande inhoudelijke behandeling van de zaak op 12 augustus geen doorgang zal hebben. “Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend”.

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, betrokken zou zijn bij de mishandeling van zijn partner Nicol. Dat zou op 29 mei zijn gebeurd in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De eigenaar zou daarbij zijn opgepakt en een nacht in de cel hebben moeten doorbrengen. De politie wilde in juli aan het ANP wel bevestigen dat er in mei een 60-jarige man was opgepakt en dat deze een nacht in de cel had verbleven, maar kon over de identiteit van de betrokkenen niets zeggen. Gillis en Kremers zelf hadden de berichtgeving tot nu toe afgedaan als “onzin” en “niet waar”.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie