Peter Gillis schiet uit zijn slof tegen werknemer

Peter Gillis razend op werknemer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

‘Vertrouwen is goed, controleren is beter’, roept Peter Gillis voortdurend. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa bewijst hij dat weer. Eén van zijn werknemers neemt het niet zo nauw en als Gillis aan één ding een hekel heeft, is dat het wel. ,,Niet te geloven!”, schreeuwt hij naar de werknemer.

In de aflevering van vanavond worden de vakantieparken klaargemaakt voor de zomer. De tenten worden opgezet en omdat Peter Gillis van controleren houdt, besluit hij toch even een kijkje te nemen.

‘Niet te geloven!’

Direct bij de eerste opgezette tent gaat het al fout. Gillis vindt dat de tent veel te dicht op de weg staat, iets wat onverantwoord is met kleine kinderen. ,,Kijk, dan loop ik hier ’s morgens uit en dan zit ik al op de weg. Nee dat is niks”, zegt Gillis geïrriteerd. De werknemer zegt dat hij dat zelf ook al had vastgesteld. ,,Heb je dat vastgesteld? En dan ga je toch door met opbouwen?”

Ook ziet Gillis dat er nog andere dingen mis zijn met de tent. ,,Fout van ons”, geeft de werknemer toe. ,,Niet te geloven!”, zucht Peter. ,,Ik vraag mezelf af hé, als ik hier niet was geweest, of je dan gewoon doorgegaan was met opbouwen. Je ziet toch bij de eerste al dat het verkeerd gaat?”

Peter is er klaar mee

Peter lijkt nu alweer helemaal klaar te zijn met zijn personeel. ,,Weet je wat ik ook zou doen, dat dak eens een keer afwassen. Niet dat je dat straks vergeet en er al mensen in zitten”, zegt hij terwijl hij wijst naar het vieze dak van de tent. ,,En zet die mensen eens aan de gang. Ik word er helemaal zenuwachtig van. Het is net een speelpaleis.”

Tags

GILLISMARK GILLISMASSA IS KASSANICOL GILLISNICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck