Peter Gillis shockeert met smerige actie: ‘Ik doe net alsof!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn vreemde beelden van Peter Gillis opgedoken. De Massa is Kassa-ster lijkt een kleine boodschap te doen tegen het gemeentehuis in Asten. Een smerige actie, maar volgens Gillis is het niet wat het lijkt. ,,Ik doe net alsof!”

Peter ligt al jarenlang overhoop met verschillende gemeentes. De situatie heeft inmiddels een nieuw dieptepunt bereikt, want er zijn beelden opgedoken waarin het lijkt alsof de ondernemer een kleine boodschap doet tegen de muur van het gemeentehuis in Asten.

Peter leegt blaas tegen het gemeentehuis

Het is één van de gemeentes waar Peter al jarenlang mee in de clinch ligt. Onder andere vanwege illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark Prinsenmeer.

Op de beelden die rondgaan is te zien hoe Gillis uit zijn auto stapt en richting het gemeentehuis loopt om daar zijn blaas te legen. Hij werd op heterdaad betrapt door een aantal omstanders die hem direct begonnen te filmen. Nu zegt Peter dat hij niet écht zijn behoefte tegen het gemeentehuis gedaan.

,,Ik loop even naar mijn maat en ik zeg: ‘Weet je wat, ik doe net of ik ga plassen tegen het grote huis.’ Nou, dat doe ik ook en inderdaad, dan staan er vijf, zes mensen te filmen”, zegt Peter geïrriteerd in RTL Boulevard. ,,Die sturen dat gelijk naar het Eindhovens Dagblad. Dikke chapeau daarvoor. Petertje plast tegen een gebouw.”

Bekijk HIER de beelden

Tags

BEELDENGILLISMASSA IS KASSAPETER GILLISZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck