Peter Gillis spreekt personeel toe over overname: ‘Partner mocht geen banden hebben met mij’

Peter spreekt personeel moed in
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis liet eerder deze week weten dat hij weg is als baas van de Nederlandse Oostappen-vakantieparken. In een filmpje op Facebook spreekt hij zijn personeel toe.

,,Jongens, we hebben natuurlijk al een keer bij elkaar gezeten in december. De vergunning was toen niet afgegeven door gemeente Asten. Heel vervelend nieuws, ik heb toen ook tegen jullie gezegd: Petertje gaat wel een oplossing zoeken”, zegt Peter in het filmpje.

Partner

Maar helaas: er kwam geen oplossing. Inmiddels is hij al zijn Nederlandse parken kwijt. Hoe zit het met het personeel dat op die parken werkt? ,,Ik ben natuurlijk op zoek geweest naar een partner, die geen linkjes heeft met Peter”, vervolgt hij. ,,We hebben er nu een gevonden. Het was voor mij het belangrijkste dat de medewerkers er kunnen blijven werken.”

Banen

De werknemers raken hun baan dus niet kwijt, maar krijgen een andere werkgever. De parken in Nederland blijven actief onder de naam Oostappen Vakantieparken. Voor het komende vakantieseizoen neemt een nieuw team het management over.

Nieuw label

De Belgische parken blijven wel van Peter, maar gaan verder onder een nieuw label. ,,We gaan er iets moois van maken, binnenkort volgt er meer informatie”, aldus Peter.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck