Peter Gillis weer voor de rechter?

Peter om camping geschil voor de rechter?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis zou vandaag bij de rechtbank zijn geweest. Hij werd gespot bij de rechtbank in Roermond met twee advocaten. Dat meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Er speelt zo veel tegelijkertijd rond Peter Gillis, dat het nog amper bij te houden is. De breuk met Nicol, een vermeende nieuwe liefde en nu zou hij weer bij de rechtbank zijn geweest.

Peter bij de rechtbank

,,Net Peter Gillis met twee advocaten gespot bij de rechtbank in Roermond. Nicol is er niet bij. Ben benieuwd waarom hij nu weer voor de rechter dient te verschijnen”, schrijft een volger aan Yvonne Coldeweijer. ,,Enkele weken geleden heb ik ook al van spionnen vernomen dat Peter bij een advocatenkantoor was gespot. Benieuwd waarom Peter vandaag in de rechtbank was”, reageert Coldeweijer.

Criminele activiteiten

Peter Gillis bezit meerdere vakantieparken en heeft diverse zaken tegen hem lopen. Zo wordt er in meerdere gemeenten vermoed dat er criminele activiteiten plaatsvinden op de parken. Dat begon al in 2019, op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De gemeente constateerde destijds dat daar, zonder de juiste vergunningen, arbeidsmigranten gehuisvest werden.

Geen vergunning

Ook had Peter problemen met zijn vakantiepark in Den Driesch, die hij in november 2021 kocht. Gillis opende het park zonder een exploitatievergunning aan te vragen. De burgemeester sloot de camping, waarna de vergunning alsnog werd aangevraagd. De gemeente stelde een zogenoemd BIBOB-onderzoek in. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat diegene verdacht wordt van betrokkenheid bij criminele activiteiten, wordt de vergunning niet verleend. Kennelijk was dat het geval bij Peter, want hij kreeg geen vergunning.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck