Peter Gillis woest na uitlekken foto mishandelde zoon

Peter Gillis is RAZEND
Door: Charlotte Wijnen
09-11-2021

Een foto van de mishandelde Mark Gillis circuleerde zondag op verschillende online roddelkanalen. Peter is woedend, want alleen mensen die hij vertrouwt hadden de foto in handen.

Op de heftige foto was te zien hoe erg zijn zoon eraan toe was. Peter Gillis begrijpt niet hoe het mogelijk is dat het uiteindelijk bij de roddelkanalen terecht is gekomen. Aan Shownieuws vertelt hij dat hij de foto maar naar een paar mensen gestuurd heeft.

Foto doorgestuurd door een bekende

,,Dat zijn mensen die ik vertrouw”, zegt hij woedend. Iemand uit eigen kring moet de foto dus doorgestuurd hebben. En dat terwijl het helemaal niet goed gaat met zijn zoon.

In de nacht van zaterdag op zondag stonden drie mannen Mark op te wachten bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer. Het was een afschuwelijke overval. Hij werd in de caravan vastgebonden en door de overvallers geslagen en geschopt.

Het onderzoek naar de brute overval is in volle gang. Het chalet is voorzien van beveiligingscamera’s, waarop hoogstwaarschijnlijk beelden staan van de daders.

Meer DenD