Peter Heerschop vaak op straat uitgescholden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Waar de meeste BN’ers handtekeningen moeten uitdelen als ze herkend worden op straat, wordt Peter Heerschop uitgescholden.

Dat komt volgens Heerschop door zijn rol in Jeuk, waarin hij samen met Thomas Acda de hoofdrollen speelt. In de serie speelt hij een vervelende man:  Ik ben een verrader en een gluiperd in de serie. Ik laat mijn vriend Thomas keihard vallen als het mij uitkomt”, vertelt Heerschop tegen De Telegraaf.

Volgens de acteur denken sommige kijkers dat er in de serie niet wordt geacteerd, maar dat het allemaal echt is. “Mensen denken dat wij echt zo zijn. Ik word ook uitgescholden op straat voor onbeschoft. Dat is het hoogst haalbare, dan denk ik: het is goed gelukt.”

De Luizenmoeder

Heerschop denkt dat Jeuk en De Luizenmoeder op elkaar lijken. “In De Luizenmoeder zitten af en toe dezelfde schaamtevolle dingen. Dat je denkt ‘oh wat is dit erg’. Als Diederik in zijn rol als schoolhoofd Anton moet lachen om een lilliputter is dat meesterlijk. Dat zou zo in Jeuk kunnen”, zegt hij. Helaas verwacht hij niet dat de miljoenen kijkers die De Luizenmoeder had, nu naar Jeuk gaan kijken.

Tags

DE LUIZENMOEDERJEUKPETER HEERSCHOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck