Peter Pannekoek speelt extra voorstelling Oudejaarsshow

Door: DitjesDatjes
23-11-2021

Cabaretier Peter Pannekoek speelt vrijdag een extra voorstelling van zijn Oudejaarsconference. Dat heeft de komiek dinsdag op Twitter gemeld. Zijn tournee is vrijwel helemaal uitverkocht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Omdat de tour van de oudejaarsconference bijna overal is uitverkocht, geef ik aanstaande vrijdag een extra show in theater Flint in Amersfoort”, schrijft hij. “Ik zou het leuk vinden als je komt! Plus wat is er anders te doen na 20:00?” De kaartverkoop is dinsdag van start gegaan.

De show van Pannekoek was binnen no-time overal uitverkocht. De cabaretier toert vanaf begin september vier maanden langs de theaters met zijn eindejaarsshow Nieuw Bloed. De reacties op sociale media van bezoekers zijn louter lovend.

Het is de eerste maal dat Pannekoek de oudejaarsconference voor de NPO verzorgt. Eerder won hij voor zijn show Later was alles beter de Neerlands Hoop, de onderscheiding voor het meest opvallende cabarettalent van het jaar. Ook is Pannekoek bekend van Dit was het nieuws. Vanwege de oudejaarstour werd hij in het najaar als teamcaptain vervangen door Daniel Arends en Patrick Laureij.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD