Peter Pannekoek: voorrecht om weer te mogen optreden

Door: DitjesDatjes
06-04-2021

Peter Pannekoek kijkt al uit naar zijn terugkeer in de theaters. De cabaretier is een van de artiesten die later deze maand weer op het podium staat tijdens de proefevenementen die de overheid dinsdag aankondigde. “Ik heb het voorrecht om weer te mogen optreden”, reageerde Pannekoek op social media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het zullen try-outs zijn van een nieuw programma”, twitterde Pannekoek, die in maart al aan het ANP vertelde “onmiddellijk” de theaters in te gaan met try-outs van zijn nieuwe voorstelling DNA “als het theater open mag”. De cabaretier gaat spelen tussen 13 en 21 april en hoopt woensdag een volledige speellijst te kunnen delen, zo liet hij weten op Instagram. “Hou voor informatie over de verkoop de websites van de desbetreffende theaters in de gaten”, tipt Pannekoek.

Behalve Pannekoek staan ook onder anderen OG3NE, Stef Bos en Herman van Veen de komende weken weer op de planken. In totaal nemen 43 theaters in heel Nederland deel aan de proefevenementen, waarvoor bezoekers kort voordat ze een voorstelling bezoeken een sneltest moeten ondergaan. Hoeveel publiek welkom is, verschilt van theater tot theater.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD