Peter R. de Vries voelt zich ongemakkelijk

Peter R. de Vries
Door: Molly Baas
28-08-2018

Ook Peter R. de Vries voelt zich soms ongemakkelijk door zijn bekendheid. Hij voelt alsof zijn werk hem ongevraagd in het publieke oog heeft gezet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In gesprek met Angela de Jong en Sander Schimmelpenninck, die eveneens vaak te gast zijn in talkshows, zegt Peter tegen HP De Tijd dat hun werk ,,toevallig met zich heeft meegebracht dat wij in de spotlights kwamen te staan, maar ik voel me nog altijd geen artiest”.

Vervelend

,,Sterker nog, onder bepaalde aandacht, bijvoorbeeld als ik ergens binnenkom, kan ik me snel ongemakkelijk voelen. Naar bepaalde dingen ga ik ook niet, juist omdat ik die aandacht vervelend vind”, aldus Peter R. de Vries.

De misdaadverslaggever heeft soms “heimwee” naar de tijd dat hij nog onopvallend kon binnenkomen. ,,En ergens bij kon gaan staan zonder dat iedereen elkaar meteen aanstootte.”

Meer DenD