Petra zag afwijzing Jaap niet aankomen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het was een pijnlijk moment gisteravond in Boer zoekt Vrouw. Jaap koos vol overtuiging voor Marian, en Petra zat er sipjes bij. Daarvoor had ze nog tegen presentatrice Yvon Jaspers gezegd dat ze stiekem wel eens fantaseerde hoe het is om samen met Jaap oud te worden. Haar droom spatte bruut uiteen, terwijl die van Marian uitkwam.

Amsterdam

Jaap vond het duidelijk spannend: zijn handen trilden continue. Toen het hoge woord eruit was, was hij duidelijk opgelucht. Hij en Marjan kropen meteen bij elkaar. Petra bleef alleen achter. Een ervaring rijker, maar een illusie armer. Ze pakte haar spullen, en keerde terug naar haar huisje in Amsterdam waar ze weer rust probeerde te vinden na het BZV-avontuur.

,,Ik heb niets aan zien komen. Want ik heb meerdere keren gehoord dat hij zei dat hij ons allebei erg leuk vond en dat hij het heel moeilijk vond een keuze te maken”, zegt Petra in een filmpje op de website van het populaire programma. ,,Ineens gingen we op de bank zitten en ik had het idee dat de naam van Marian heel snel werd uitgesproken. Ik was in mijn beleving een beetje flabbergasted, dat ik dacht van ‘het is al zover en ik ben het niet’. Wat er dan door je heen gaat is niet te omschrijven.

Anton Heyboer

Petra was echt dol op de bloemenkweker. Ze wilde zo graag bij hem zijn dat ze zelfs een oplossing had voor Jaaps keuzestress. Ze stelde namelijk voor dat Jaap de nieuwe Anton Heyboer zou worden! Met andere worden: Jaap zou allebei de vrouwen kunnen houden. ,,Maar dat leek toch ook niet zo’n goed plan”, zegt Petra.

De briefschrijfster is goed gaan nadenken toen ze eenmaal thuis was, want misschien had ze signalen van Jaap gemist. Maar ook nu denkt ze dat Jaap tijdens de week zijn gevoel niet goed heeft aangegeven. ,,Toen ik thuiskwam was ik erg emotioneel. Als je in je veilige haven bent komt het verdriet naar boven. Daar ben ik best nog een poosje mee bezig geweest.”

 

 

Tags

AFWIJZINGBOER JAAPBOER ZOEKT VROUWPETRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck