De Pfaffs willen van hun tv-huis af

Door: DitjesDatjes
15-02-2018

De familie Pfaff levert weer in. Hun bekende televisievilla in Brasschaat is onderhand het langst te koop staande huis van België. Het staat al jaren te koop.

Een ton lager

Daarom hebben Jean-Marie (64) en zijn vrouw Carmen (61) de vraagprijs nu, ondanks de hausse op de huizenmarkt, weer met een ton verlaagd, tot een schamele 695.000 euro. En dan te bedenken dat zij het verkoopproces ooit ingingen met een vraagprijs van 1.850.000 euro.

Compromis

Dochter Lyndsey zei er twee jaar geleden noodgedwongen iets over omdat ze alle roddels  zat was. ,,Omdat sommigen blijkbaar liever schrijven dat de Pfaffs hun villa niet aan de straatstenen kwijtraken. Een half jaar nadat de villa te koop werd gezet, was er een koper. De Nederlander Ruud S.”

Kapitaal

,,Het compromis werd getekend, maar toen bleek dat de man niet over het nodige kapitaal beschikte. Als hij moest betalen, kwam hij steeds met andere verhalen om uitstel te krijgen. Maar het geld kwam uiteindelijk niet”, vertelt Lyndsey.

,,De kranten schreven intussen maar dat de Pfaffs hun villa niet verkocht kregen. Maar de waarheid was dus dat we huis niet mochten verkopen omdat er een rechtszaak liep.”

Veroudering

Ondertussen is de villa aan veroudering onderhevig en wordt het huis niet goed onderhouden. Dat betekent dat het binnenzwembad en de tennisbaan niet meer zijn wat ze ooit zijn geweest. Hopelijk vinden ze voor dit lage bedrag wel een koper, zodat het na 8 jaar uit het bezit van de Pfaffs is.

TAGS

Meer DenD