‘Philip Freriks sliep met andere vrouw’

Philip Freriks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer


Weekblad Story schreef eerder over de avonturen van Philip Freriks (76), in de tijd dat hij een bijbaantje had als bediende in een nachttrein. Die avonturen waren redelijk onschuldig. Onderzoeksjournalist Philip Dröge vertelt nu een ander avontuur van de oud-nieuwslezer, en Freriks zal vast niet blij zijn met die onthulling. 

Samen in hotelkamer

Tientallen jaren geleden werkte Philip Dröge als nachtportier bij het Amsterdamse Ambassade Hotel. Hij zag daar Freriks regelmatig met een vrouw, en die vrouw was zeker niet zijn echtgenote Lili. Volgens Dröge was Freriks meestal al in de hotelkamer en meldde de vrouw zich later. ,,Misschien had ik het helemaal niet moeten zeggen, maar ik wil er ook niet over liegen”, zegt Dröge tegen Story. ,,De vrouw kwam inderdaad geregeld bij hem langs. Zij is in bepaalde kringen bekend, daarom weet ik dat het niet zijn vrouw was. In de ochtend vertrok ze dan altijd weer.”

Privé-domein

De presentator van de Slimste Mens wil niet uitgebreid reageren op het verhaal van Dröge. ,,Dat betreft mijn privé-domein. En dat houd ik voor mezelf. Of ze nu kloppen of niet, ik laat de beweringen van oud-portier en literator Philip Dröge voor zijn rekening.”

Tags

AFFAIREHOTELPHILIP FRERIKSVREEMDGAANVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck