PHOTOBOMB! ‘Koning verpest selfie’

Photobomb
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Koning Willem-Alexander weet inmiddels wel hoe hij moet poseren voor fotografen, maar veel talent in goed op selfie’s staan heeft hij (nog) niet. Of zal hij express de selfie van twee Nederlanders die op vakantie zijn in Indonesië hebben ‘gephotobombed’?

Geen handen schudden

Het koningspaar is op dit moment op staatsbezoek in Indonesië. Vanochtend begon het bezoek met een kranslegging en vervolgens zijn ze naar de Nederlandse erebegraafplaats geweest waar soldaten liggen begraven die onder meer hebben meegevochten in de Tweede Wereldoorlog en de onafhankelijkheidsoorlog.

Toen Máxima en Willem-Alexander onderweg waren naar het presidentieel paleis werden ze gespot door twee Nederlandse vrouwen. Zij keken uit naar het koningspaar en wilden graag met hen op de foto. Handen schudden deden ze niet, wegens de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus, maar de Koning en koningin waren wel in voor een selfie. De koningin komt dicht bij de lens te staan, maar de Koning blijft op een afstandje en lijkt zo de foto van de drie vrouwen een beetje te verpesten. De twee Nederlandse dames zullen ongetwijfeld erg blij zijn dat de koning toch op de foto staat.

https://www.instagram.com/p/B9jS4mlpd-S/

 

Tags

FOTOSINDONESIEKONINGSPAARMAXIMASELFIESTAATSBEZOEKWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck