Piet Paulusma in rouw tijdens onderhandeling omroep Max

Piet Paulusma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Piet Paulusma gaat aan de slag bij Omroep Max. Dat is onlangs bekend geworden. De onderhandelingen zouden bijna elf maanden hebben geduurd. Dat komt niet alleen doordat Piet Paulusma naar verluidt ‘hard to get’ speelde, maar ook door een andere verdrietige reden.

Manager

Op NPO Radio 1 vertelt Jan Slagter, de omroepbaas van Max, dat de manager van Piet is overleden. ,,Er werd heel veel gezegd dat het alleen maar om geld ging, maar dat is absoluut niet waar. Ik heb contact gehad met zijn manager Peter Vermeij, maar die is helaas daarna overleden en daardoor is het allemaal wat langer gaan duren.” Uiteindelijk heeft Erik de Zwart de taak van Vermeij overgenomen en konden de onderhandelingen verder gaan. ,,Dat soort dingen moet je zelf niet doen”, zegt Piet daarover tegen Radio Veronica. 

Geld

Toen duidelijk werd dat de onderhandelingen nogal traag gingen, werd in eerste instantie gedacht dat dat kwam door geld. Piet zou te duur zijn voor een publieke omroep zoals Max. Maar de weerman ontkracht dat gerucht stellig: ,,Daar heb ik het nooit over gehad. Ik ben nooit voor het geld ergens weggegaan en ik ben nooit voor het geld ergens gekomen.”

 

Tags

JAN SLAGTERMANAGEROMROEP MAXOVERLEDENPIET PAULUSMAWEERBERICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck