Piet Paulusma met afscheidstour door het land

Piet Paulusma
Door: Tanja Brouwer
22-11-2019

Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben kreeg Piet Paulusma eerder dit jaar te horen dat hij in 2020 geen weerman daar zou zijn. Een enorme klap voor Piet. Toch probeert hij van zijn afscheid eind volgende maand een feestje te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tour

Op 30 december zal Piet voor de laatste keer te zien zijn op SBS. De hele maand december wil hij daarom een ‘afscheidstour’ gaan houden. Hij zal alle provincies afgaan en kijkers en fans bedanken voor de afgelopen jaren. ,,Noem het geen afscheid want ik ga gewoon door, alleen niet bij SBS 6″, zegt Piet tegen het AD.

Voor de 62-jarige Piet wachten alweer een aantal nieuwe klussen, want aan met pensioen gaan moet hij echt nog niet denken. Zo is hij bezig met ‘Piet’s Reizen’. Een website waar Piet de weersvoorspellingen van populaire vakantiebestemmingen zal geven. Tevens is hij in gesprek met Omroep Max om te kijken of hij iets bij de omroep kan betekenen.

SBS had de plek van Piet al snel ingevuld. Binnenkort staan Dennis Wilt en Amara Onwuka, beiden afkomstig van RTL, het weer te presenteren op SBS.

Meer DenD