Pijnlijk! Eva Jinek blundert live op tv

Door: Jessie Baltus
18-04-2020

Een grote blunder bij Eva Jinek vrijdagavond. Het gesprek met regisseur Dennis van de Ven ging goed, totdat er een foto van Dennis met zijn ex op de schermen verscheen. Eva kreeg het er helemaal warm van…

Ex-vriendin

Tijdens de uitzending waarin onder andere Dennis van de Ven was aangeschoven, werd een foto op de schermen getoond van de regisseur en zijn ex-vriendin, schrijft Grazia. ,,Dit is toch niet meer mijn vriendin, lieve mensen,” zei Van de Ven als reactie op de foto. Een enorme blunder van de redactie van Jinek, want hij bleek al drie (!) jaar niet meer met deze vrouw te zijn.

‘Is dit live?’

Eva Jinek had het schaamrood op de kaken en vroeg eerst een paar keer of Van de Ven niet een grapje maakte. Maar het was helaas geen grapje: ,,Als mijn huidige vriendin dit ziet, dan eh,” voegt de regisseur toe. ,,Is dit live, dit programma?” grapt hij nog.

‘HAAL HET WEG!’

,,Nee maar het is een schat van een mens,” zegt Van de Ven om het iets minder ongemakkelijk te maken. Tot overmaat van ramp verschijnt het voormalige stel nóg een keer op de schermen en Eva roept: ,,HAAL HET WEG! Haal het weg, jongens! Ik word helemaal onwel hier…”

Mensen op Twitter smullen van het ongemakkelijke moment in de talkshow. Hieronder is een fragment te zien.

Meer DenD