Pijnlijk: Ladies of Soul onthullen ware reden van exit Glennis

Ware reden ruzie Glennis met Ladies of Soul onthult
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace is geen onderdeel meer van Ladies of Soul. Over wat er is gebeurd blijven alle vrouwen zwijgen, tot nu…

Dat de vrouwen van Ladies of Soul besloten hebben terug te keren zónder Glennis Grace, was behoorlijk pijnlijk voor de zangeres. ,,Ik was onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had het zelf nooit zo gedaan”, zei Glennis in gesprek met Shownieuws.

Pijnlijk

Ze had graag een tweede kans gehad. ,,Dat vind ik heel erg pijnlijk, ik snap het niet. Ik wens ze wel veel succes. Ik hoop dat het een mooie show wordt en ondanks dat ik er niet bij ben, gun ik ze de wereld.”

Ware reden

Wat er precies is voorgevallen tussen de vrouwen was onduidelijk, tot nu. In weekblad Party doen de vrouwen van Ladies of Soul een boekje open over de breuk met Glennis. ,,Er zijn allemaal verliezers in het verhaal. Het is natuurlijk vervelend en vreselijk. Kijk, wij zijn familie, een vriendengroep”, zegt Berget Lewis. ,,En als het dan even niet meer lekker zit, je elkaar even niet meer kan vinden, is het gezond elkaar los te laten, te ademen.”

Niet op één lijn

De vrouwen zitten niet meer op één lijn met Glennis. Toch gunnen ze haar wel het beste. ,,Wij zijn zó trots op Glennis en houden van haar”, legt Berget uit. ,,Maar wij moeten als de Ladies of Soul ook door. Nu zijn we even niet helemaal op één lijn met Glennis, maar je weet nooit hoe dat in de toekomst is.”

Tags

GLENNIS GRACELADIES OF SOUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck