Pijnlijk… Wendy blundert bij herdenken Bram van der Vlugt

Door: DitjesenDatjes
20-12-2020

Tientallen bekende Nederlanders stonden gisteren stil bij het overlijden van Bram van der Vlugt, die op 86-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van het coronavirus. Ook Wendy van Dijk stak symbolisch een kaarsje aan. Op Instagram plaatst ze ook een post, maar die verwijderde ze weer snel.

Foutje…

In de post schreef ze: ,,Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Bram speelde maar liefst twee keer mijn vader.” Volgens haar zelf zou dat zijn geweest in de serie Moordvrouwen en in de populaire film Alles is Liefde. Maar volgers van Wendy moesten haar al snel corrigeren. In Alles is Liefde speelt Bram van der Vlugt namelijk helemaal niet! Het was Eric Schneider die daar de rol van goedheiligman vertolkte. ,,Zo sneu! Maar in Alles is Liefde speelde iemand anders Sinterklaas toch?”, schreef een oplettende volger snel. ,,Verschrikkelijk he? Maarre Bram heeft Sinterklaas toch niet gespeeld in Alles is Liefde?”, laat een ander weten.

De post van Wendy is inmiddels verwijderd en nu staat er: ,,Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Bram speelde in Moordvrouw mijn vader.”

Meer DenD