Pijnlijk: Wilfred Genee met piep in zijn oren uit kerstpromo SBS geschrapt

Oorsuizen bij opnemen kerstpromo bij Wilfred Genee.
Door: Jos La Grande
06-12-2022

Talkshow-host Wilfred Genee onthulde maandagavond in de talkshow Wintertijd dat hij opnieuw zwaar getroffen is door oorsuizen, ook wel Tinnitus genoemd. Een voortdurende piep in zijn oor werd jaren geleden veroorzaakt omdat hij een startpistool te dicht bij zijn oren hield, maar het ongemak keerde enkele weken geleden in alle heftigheid weer terug.

De muziek bij het opnemen van een kerstpromo voor SBS stond kennelijk wat hard en het gepiep in zijn oor was er weer. Toen in Wintertijd, dat tijdens het WK Voetbal Vandaag Inside vervangt, de kerstvideo met alle ‘sterren’ werd vertoond bleek dat zowel Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen uit de promo waren weggelaten. Ze hadden zich voor de gelegenheid zelfs uitgedost in kersttruien.

Het succesvolle trio stond versteld, omdat ze uren hadden uitgetrokken om de videoclip op te nemen. Vooral René van der Gijp vroeg zich af hoe dit kan gebeuren…

Waarschijnlijk was het een allerlaatste grap in deze hilarische Sinterklaas-uitzending met Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa. Als de meest lompe Sinterklaas van Nederland bezoekt hij traditiegetrouw de mannen van Vandaag Inside in de live-uitzending. Louwerens heeft als leidinggevende van het programma veel te stellen met Vandaag Inside vanwege alle rellen en ophef. Een keer per jaar neemt hij Genee, Van der Gijp en Derksen als Sinterklaas op de hak.

De Vandaag Inside-Sinterklaas deelde niet alleen sneren uit aan de gasten, maar ook diverse cadeaus. Zo kreeg daggast advocaat Job Knoester een toga met op de achterkant de foto van Derksen en moest René van der Gijp het doen met een valhelm met daar bovenop gelijmd een dildo en Derksen kreeg als geschenk een optreden van een schaars gekleed Deens model.

Meer DenD