Pijnlijk: Yvon Jaspers flopt met nieuw programma

Niemand kijkt meer naar Yvon Jaspers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvon Jaspers is voor het eerst in twintig jaar op tv zónder een programma over boeren. Maar tot haar grote teleurstelling kan ze op maar weinig kijkers rekenen…

Op NPO 1 was afgelopen weekend Kook Van Jou te zien, een nieuw programma dat gepresenteerd wordt door Yvon Jaspers. In het programma reist Yvon het land door om te koken met mensen die hulp krijgen van de Voedselbank.

Flop

Hoe heeft Yvon gescoord met een programma dat niet over boeren gaat? Slecht, onthult kijkcijfer-expert Tina Nijkamp. ,,Voor het eerst in 20 (!!!) jaar (uitzondering één seizoen Hello Goodbye) presenteert ze een programma zonder boeren of het thema boeren”, schrijft ze op Instagram. ,,Yvon blijkt totaal geen kijkcijfermagneet want Kook Van Jou is zeer magertjes van start gegaan. Maar 488 duizend kijkers om 19.00 uur op NPO 1 en verliest van zowel Kassa met Amber Kortzorg op NPO 2 (685 duizend) als van Airen met Lachen om Homevideo’s op SBS 6 (489 duizend).”

‘Pijnlijk voor Yvon’

Ontzettend pijnlijk voor Yvon, vervolgt Tina. ,,Zeker om te verliezen van Amber die met Kassa jarenlang op dat slot stond op NPO 1. Eigenlijk is het met het imago van Yvon nooit meer goedgekomen na het ForFarmers-schandaal en het talkshowoptreden bij Pauw in 2019.”

Boer Zoekt Vrouw

Hoewel Yvon nog wel altijd weet te scoren met Boer Zoekt Vrouw, hadden BZV-kijkers afgelopen seizoen wel kritiek op haar. ,,Yvon Jaspers gaat hier door merg en been. Niet te doen”, schreef een kijker op X. ,,Op mute die Yvon.”

Kritiek op Yvon

Kijkers stoorden zich behoorlijk aan de presentatrice. ,,Yvon verwart mij enorm. Ik voel regelmatig allerlei irritaties als ik naar haar kijk, maar ik wil haar af en toe ook zijn”, schreef iemand. En een ander: ,,Zo jammer dat Yvon zo aan het sturen is bij het geven van de brieven en ze zelfs voorleest. Zou ze juist laten, want daar is de aanwezigheid van vrienden, kennissen en familie toch voor?”

Tags

YVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck