Pijnlijke date Leontine en John? ‘Kwamen ex tegen’

Pijnlijk moment voor Leontine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Ruiters en John Huiberts zijn afgelopen weekend gespot tijdens een date. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee weer samen, maar was de date nogal ongemakkelijk. Ze zouden namelijk de ex van John tegen zijn gekomen…

Hoewel er even werd vermoed dat Leontine en Marco Borsato weer samen zouden komen, blijkt niets minder waar. Volgens Yvonne Coldeweijer is Leontine weer gelukkig samen met haar andere ex, John Huiberts.

‘Kwamen ex van John tegen’

,,Leontine en miljonair John zijn weer helemaal back together en gingen dit weekend uiteten bij Hugo in Waalwijk”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal bij een foto van Leontine en John in het restaurant. Toch zou de date behoorlijk pijnlijk zijn geweest. Waarom? ,,Volgens een spion zat tegelijkertijd ook zijn ex met haar kids te eten in het restaurant. Ongemakkelijk.”

‘John vond Leontine inhoudsloos’

Na het gestrande huwelijk met Marco Borsato vond Leontine nieuw liefdesgeluk bij John. In eerste instantie leek het sprookje maar van korte duur te zijn, want op Valentijnsdag kwam naar buiten dat het over en uit was tussen de twee. Volgens Coldeweijer was het de keuze van John om er een punt achter te zetten. ,,John vertelt aan iedereen dat hij Leontine maar een luie meid vindt”, meldde Yvonne Coldeweijer destijds. ,,Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos.”

Ibiza

Toch besloten de twee onlangs samen op vakantie te gaan naar Ibiza, zo vertelde Evert Santegoeds in Strikt Privé. ,,Na weer drie, vier maanden zijn Leontine en John elkaar toch weer aan het opzoeken. En samen weer op reis. Dat geeft toch wel hoop voor de toekomst.”

Marco Borsato vaak alleen

Marco wordt daarentegen vaak alleen gespot. ,,Ik heb Marco in het pinksterweekend gespot in Sint Maartenszee”, vertelde een bron aan Yvonne. ,,Hij zat daar erg chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij stonden. Hij was alleen, kwartier later toen ik er weer kwam was hij weg.”

Tags

LEONTINE RUITERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck