Pijnlijke fout in tattoo Orlando Bloom

Orlando Bloom
Door: DitjesenDatjes
14-02-2020

Tegenwoordig zijn tatoeages te verwijderen, maar een litteken zal meestal wel zichtbaar blijven. Belangrijk dus dat een tatoeage naar wens is gezet en vooral dat eventuele tekst foutloos gezet is. Helaas is dat laatste niet gebeurd bij Orlando Bloom.

Puntje mist

De acteur (43) is dol op zijn zoontje Flynn en wilde het jongetje vereeuwigen op zijn lichaam. Niet met een afbeelding van het kind, maar door zijn naam en geboortedatum in Morsecode op zijn arm te laten zetten. Op Instagram deelde Orlando trots het resultaat, maar hij zal niet blij geworden zijn van een aantal reacties. Sommige volgers merkten namelijk op dat de code niet helemaal klopt, en dat er nu geen Flynn staat maar Frynn! Er mist namelijk een puntje in de code.

De tatoeëerder Balaz Bercsenyi deelde niet veel later een foto van de tatoeage en gaf zijn fout meteen toe. ,,Een prachtig eerbetoon van Orlando Bloom aan zijn zoon. En ja, er mist een puntje, we weten het, en het wordt gefixt.”

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Gevoelige plek?

Naast dat mensen reageerden op de foute code, schreven er ook een aantal dat ze het een bijzondere plek vinden voor een code. Zij vinden dat tattoo-artiesten op een onderarm geen cijfers moeten zetten omdat slachtoffers van de holocaust in concentratiekampen op die plek een nummer kregen getatoeëerd.

Meer DenD