Pikant! Dit wil Anna Nooshin in bed

Anna
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wat er precies in de slaapkamer gebeurt wordt meestal niet aan de grote klok gehangen. Anna Nooshin heeft, zoals de meeste vloggers, geen schaamte en vertelt ze aan goede vriend Robbert Rodenburg waar ze van houdt.

‘Heel dominant’

,,Ik vind het altijd heel fijn als iemand super zelfverzekerd is en als hij heel lekker in z’n vel zit, maar ook heel dominant is. Ik hou wel echt van mannelijke energie daarin”, zegt de vrouw. Voor een romantisch avondje voelt ze niets, vertelt ze. Het ‘lieve en zachte’ kan haar gestolen worden en ook hoeven er geen kaarsjes aan. ,,Ik ben niet zo’n romanticus wat dat betreft. In bed hoeft dat niet ofzo. Ik vind het fijn als iemand heel erg grenzen opzoekt en weet wat hij doet. Dat vind ik fijn.”


Anna heeft wel een idee waarom ze in bed graag gedomineerd wordt. ,,Ik denk dat het ook komt dat als je in je normale leven heel erg de controle hebt over alles dat je dat in bed totaal niet wil. Dan wil je juist dat iemand anders daar de regie overneemt.” Haar vriend Nassim Zeta moet dus heel wat presteren in bed. Dat lijkt hem al een tijdje goed af te gaan, want eind 2018 kregen de twee een relatie. Vlak daarvoor verliet Anna haar vriend Danny Roumimper, met wie ze dertien jaar samen was.

Tags

Anna Nooshindominerenin bedonderdanigPikant

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie