Pikant gerucht: ‘Karen Damen heeft affaire met manager’

Karen verslind mannen bij de vleet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een pikant gerucht rond over Karen Damen. Nadat de voormalige zangeres van K3 een punt heeft gezet achter haar huwelijk met Anthony van der Wee, gonst het van de geruchten dat ze een affaire heeft met haar manager. Dat meldt weekblad Privé.

De geruchten dat Karen Damen en haar man Anthony van der Wee uit elkaar zouden gaan, gonsden al maanden. Al sinds maart, toen Karen hem als haar manager ontsloeg, ging er rond dat het huwelijk zijn beste tijd wel had gehad.

Relatiebreuk

Pas eind november bevestigde Karen de breuk met Anthony op Instagram. ,,We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop”, schreef Karen. ,,We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip.”

Pikant gerucht

Waarom de twee uit elkaar gaan vertelt Karen niet, maar volgens geruchten kan het zomaar komen door haar nieuwe manager Niels William. ,,Wij gaan terug samenwerken!”, deelde William in maart. ,,Niet voor het eerst en allebei met evenveel goesting om samen een mooi succesverhaal te schrijven. Er borrelt al ’t één en ’t ander en het belooft ‘plezant’ te worden; zowel op als naast het podium. Dankjewel Karen Damen voor het vertrouwen.”

Affaire

Voormalig K3’tje Kristel plaatste een opvallende reactie onder de aankondiging. ,,Ge weet waar ge aan begint, ge kent hem, hè”, schreef ze. En nadat Karen maanden later haar scheiding bekendmaakte werden de geruchten over de affaire van haar en William opnieuw gevoed.

William en Karen kennen elkaar al jaren. Hij was de man die de eerste K3 met Karen, Kristel en Kathleen in 1998 bedacht. William trouwde op 1 januari 2011 met Ellen Christiaen. Het is niet duidelijk of Ellen op de hoogte is van de geruchten.

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck