Pikant gerucht over André Hazes en Imanuelle Grives

Door: DitjesDatjes
28-08-2019

De geruchtenmachine rond de Hazes-jes gaat als een dolle, zeker nu ook de gezinsvakantie die voor oktober gepland stond gecanceld is.

In de showbizz gaat het hardnekkige gerucht rond dat André Hazes een scheve schaats zou hebben gereden met actrice Imanuelle Grives, die op dit moment in de cel in Antwerpen zit.

Hand in hand

De innige band die André zou hebben met de tikkie hysterische Nikkie Plessen viel thuis bij Monique al slecht, zekere toen de twee ook nog eens hand in hand door de kroeg liepen. Maar nu zou er nog een akkefietje naar boven zijn gekomen, meldt Story.

André en Imanuelle zouden het meer dan alleen maar gezellig hebben gehad na de finale van SBS6-zangprogramma It takes 2.

Eigen feestje

,,Het viel iedereen op dat zij tijdens de opnames het heel goed met elkaar konden vinden,” vertelt een insider aan het roddelblad. Die finale waarin ze samen een duet zongen won Imanuelle niet. ,,Maar zij en André Hazes vierden na afloop hun eigen feestje. Ze trokken zich discreet terug. Wat er precies gebeurd is, heeft niemand natuurlijk gezien.”

Storm

Dat lijkt dus een storm in een glas water maar het is wel wederom een reden tot roddel en achterklap in deze toch al turbulente periode.

 

Meer DenD