Pikant gerucht: ‘Pommelien Thijs had affaire met getrouwde collega’

Pommelien is een mannenverslindster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een pikant gerucht over Pommelien Thijs. De Belgische zangeres zou de oorzaak zijn van de relatiebreuk van een collega. Ze zou namelijk een affaire hebben gehad met de getrouwde Belgische zanger Mathieu Terryn…

,,Meerdere bronnen vertellen aan ons dat zanger Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie Wynants al een aantal manden uit elkaar zijn”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Mathieu heeft Marie namelijk meerdere keren bedrogen.”

Vreemdgegaan

Een bron vertelt aan Juicechannel dat Mathieu zelfs op zijn eigen huwelijksfeest is vreemdgegaan. ,,Ook geeft deze bron aan dat Marie hiervan op de hoogte is en hem heeft vergeven. Toch is Mathieu hierna weer de fout ingegaan. Dit keer met een collega.”

Affaire

De collega waar Juicechannel het over heeft is Pommelien Thijs. ,,De afgelopen weken hebben wij namelijk van meerdere bronnen gehoord dat Mathieu een affaire heeft gehad met Pommelien Thijs”, vervolgt het kanaal. ,,De twee hebben eind vorig jaar samen een nummer uitgebracht. Tijdens het produceren van dit nummer zou de affaire begonnen zijn. Marie is ook hier achtergekomen en is helemaal klaar met Mathieu.”

Clubtour

Eerder vandaag werd bekend dat Pommelien in het voorjaar van 2025 met haar clubtour naar Nederland komt. Ze geeft vier shows in Nederland: in De Oosterpoort in Groningen, TivoliVredenburg in Utrecht, 013 in Tilburg en Paradiso in Amsterdam. Ook staat de zangeres vier keer in Ancienne Belgique in Brussel.

Tags

JUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck