Pikant: Prins Albert stuurt bloemen naar striptease danseres

Albert stuurt bloemen aan striptease danseres|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Albert stuurt in het geheim bloemen naar striptease danseres Dita von Teese. En volgens Duitse media hebben de twee elkaar al vaker ontmoet…

Wat gebeurt er allemaal in Monaco? Nog geen week geleden kwam naar buiten dat prinses Charlène vertrekt en zich zou gaan vestigen in Zwitserland. En juist op dit moment besluit Albert bloemen én een brief te sturen naar een andere vrouw…

Geheim contract

Charlène vertrekt naar Zwitserland en de kinderen blijven achter bij Albert: dat is volgens het Franse blad Voici de belangrijkste bepaling in een geheim contract dat tussen het paar is opgesteld. Charlène zal een toelage van twaalf miljoen euro per jaar krijgen, krijgt eigen personeel en verhuist naar Genève. Wel wordt ze verplicht af en toe naar Monaco te komen voor verplichtingen zoals op de Nationale Feestdag.

Bloemen en een brief

En hoewel het geheime contract pas net naar buiten is gekomen, lijkt prins Albert zijn aandacht alweer gevestigd te hebben op een andere vrouw. ,,Handgeschreven brief van prins Albert van Monaco”, schrijft Dita von Teese op Instagram met een foto van een brief van Albert. De brief werd geleverd bij een prachtige bos bloemen.

Meer ontmoetingen

Het zou niet de eerste keer zijn dat Albert contact zoekt met de danseres. Onlangs zou Albert aanwezig zijn geweest bij één van haar shows, ‘The Art of the Teese’, waar de danseres uiteraard ook een striptease gaf. De bloemen en de brief stuurde hij na haar show, zo meldt het Duitse Adelswelt. In 2018 zagen de twee elkaar ook al op een gala in Monte Carlo.

Tags

CHARLENEMONACOONTHULDONTHULLINGPIKANTPRINS ALBERTPRINSES CHARLENESCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck