Dit zijn de pikante appjes van Gordon en Kevin B.

Door: DitjesenDatjes
24-04-2018

Het kort geding dat Kevin B. tegen Gordon aanspande heeft ervoor gezorgd dat honderden pikante whatsapp-berichten openbaar zijn geworden.

Relatie

Kevin B. wilde met rust gelaten worden door Gordon. Hij eiste een contactverbod en ontkende dat hij ooit een relatie heeft gehad met de presentator. De rechter stelde Gordon echter in het gelijk. Het bewijsmateriaal, waaronder de app-gesprekken, wezen erop dat de twee wel degelijk een liefdes- en seksuele relatie met elkaar zijn aangegaan.

Al die appgesprekken zijn nu voor iedereen te lezen, want het bewijsmateriaal is online gepubliceerd. In januari en februari hebben de twee mannen elkaar honderden appjes gestuurd. Zo schreef Gordon begin januari naar Kevin:

,,Schat geen woorden kunnen beschrijven welk gevoel ik in mijn lijf heb. Overgelukkig. En bij elke stap die ik zet denk ik aan jou en je geweldige persoon die je geworden bent maar vooral voor mij die ene vent uit duizenden die het echt waard is om voor te gaan! Ik hou van jou makker. X”

Golden Globes

Toen Gordon in Los Angelas was voor de uitreiking van de Golden Globes begin januari hebben de twee het volgende naar elkaar verstuurd: 

(Kevin) ,,Omdat je nu slaapt krijg je nog een heel lief berichtje voordat ik ga sporten: een hele dikke zoen voor de beste man! ! ! ! Ik hou van jou! ! ! ♥♥♥♥♥♥ een veilige reis en app als je het eerste stuk hebt gehad! ! ! !♥♥”
(Gordon) ,,Niks meer aan zonder elkaar. Wou dat ik je nu heel hard vast kon houden”
(Kevin)  ,,Ja ik jou ook”

Ruzie

In de appgesprekken is te lezen dat de twee ruzie krijgen, en dat Gordon vervolgens foto’s waar ze samen opstaan online heeft gezet:

(Gordon) ,,Ik heb ons dus geout vanavond”

(Kevin) ,,Hoe bedoel je geout”
(Gordon)  ,,Alles online”
(Gordon) ,,Instagram”
(Gordon) ,,Facebook”
(Gordon) ,,Alles”
(gordon) ,,Ik kan niet meer”
(Kevin) ,,Wil je het aub eraf halen?”
(Gordon) ,,Nee”
(kevin) ,,Voor m’n toekomst?”

Vervolgens laat Kevin weten afstand te willen nemen van de relatie, maar Gordon wil Kevin nog niet opgeven. ,,Ik laat je niet gaan schat”, schrijft hij. ,,We moeten hier doorheen verdomme.”

Dwangsom

Toen de media op het liefdesverhaal van de twee mannen dook ontkende Kevin ooit een relatie te hebben gehad met Gordon. Vanaf gister mag hij dat niet meer. Iedere keer als hij toch de relatie ontkent moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen.

De rechter vond een contactverbod niet nodig omdat Kevin en Gordon al bijna twee maanden geen contact meer met elkaar zouden hebben.

 

Meer DenD