Pikante beelden opgedoken van man K3-Marthe: ‘In hotel met andere vrouw’

Man Marthe ontmoet andere vrouwen in hotelkamers tijdens optreden Marthe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan hardnekkige geruchten rond over Sinerjey, de man van K3’tje Marthe. Sinerjey zou niet alleen pikante berichtjes sturen naar andere dames, maar ook hebben afgesproken in een hotel…

Nadat Juicechannel eerder vandaag naar buiten bracht dat Sinerjey contact heeft met andere dames, klapt een dame die lange tijd contact met hem heeft gehad uit de school.

Foto’s

,,Er werd alleen gesproken via foto’s die je maar een keer kan afspelen. Deze dame heeft alles gefilmd waardoor we een groot deel van het gesprek hebben kunnen zien”, meldt Juicechannel op Instagram. Het kanaal deelt onder meer een foto waar een deel van het lijf van Sinerjey te zien is. ,,Dit is nog een milde foto, want we hebben ook andere foto’s gezien die we uiteraard niet kunnen delen.”

Hotelkamer

Maar dat is nog niet alles. ,,Op een gegeven moment was Sinerjey met Marthe mee naar een optreden en verbleven ze in een hotel”, vervolgt het kanaal. ,,Hij wist dat deze dame in de buurt woonde en stuurde haar een berichtje. Uiteindelijk toen Marthe naar de zaal was heeft hij de dame uitgenodigd om langs te komen in het hotel.”

‘Bewijs’

De twee zouden elkaar hebben ontmoet in de parkeergarage om vervolgens samen naar de hotelkamer te gaan. In de hotelkamer zou het een en ander gebeurd zijn. ,,Ook hier heeft ze bewijs van. Ze heeft namelijk stiekem foto’s van Sinerjey gemaakt in het hotel”, schrijft Juicechannel bij de foto’s. ,,Dit is echt next level. Marthe staat op het podium en hij ligt met een ander in hun hotelkamer.”

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck