Pikante film Meghan komt week voor bruiloft uit

Door: DitjesenDatjes
02-05-2018

Prins Harry en Meghan Markle zullen niet blij zijn met de film die binnenkort uitkomt. Daarin speelt Meghan een sexy mannenverleidster.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Film

Als toekomstig prinses gedraagt Meghan Markle zich keurig. In films die recent zijn gemaakt is dat wel anders, en kunnen de Britten de nette Meghan van een hele andere kant zien.

Het zal een doorn in het oog zijn van het Britse koningshuis: de film Random Encounters. Hoewel de film al in 2013 is opgenomen verschijnt hij komende week pas op dvd. Ruim een week voor de royal wedding! Dat is natuurlijk geen toeval want men verwacht dat er een enorme run ontstaat op de film. Zeker nu Meghan Markle heeft aangekondigd te stoppen met acteren.

Vijf jaar geleden was Meghan blij met haar rol in de romantische comedy, maar daar denkt ze nu wellicht anders over.

Hacker

Eerder ging al het gerucht dat er naaktbeelden van Meghan op het internet staan. Een hacker zou foto’s van haar telefoon hebben gestolen en deze online hebben geplaatst. Een woordvoerder van Kensington Palace blijft volhouden dat de beelden niet echt, maar bewerkt zijn.

Op 19 mei treden de Amerikaanse Meghan en Harry in het huwelijk. Meghan hoopt haar Amerikaanse identiteit te kunnen inruilen voor de Britse. Daarvoor moet ze een voldoende halen op de Britse inburgeringscursus.

Meer DenD