Pink prijst Nederlands talent: Michelle is overdonderd!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het leven van Michelle Hoogendoorn (21) uit Nieuwerkerk aan den IJssel staat volledig op zijn kop, omdat de Amerikaanse superster Pink Michelle’s cover van de hit What about us‘ beter dan het origineel’ noemde.

Lovend

De telefoon van Davina Michelle (de artiestennaam van de vocaliste) staat roodgloeiend sinds Pink lovend over haar sprak. ,,Dit is echt bananas.”

 Als ze een filmpje te zien krijgt van Pink die háár cover aan het bekijken is, weet ze niet wat haar overkomt. ,,Ik dacht eerst dat het een actrice was. Ik kon het niet geloven. Maar zodra ik het besefte, ging ik compleet uit mijn dak.

 ,,That’s better than I will ever sound”, zei Pink over het videootje. Een groter compliment kan de Nieuwerkerkse niet krijgen. Nog diezelfde avond, als het filmpje van Pink online komt, mag ze haar versie van het nummer laten horen bij De Wereld Draait Door.

Nuchter

Michelle hoopt net zo groot te worden als de Amerikaanse ster. ,,Maar ja, dat wil natuurlijk iedereen”, zegt ze nuchter. ,,Het enige wat ik kan doen is keihard werken. En een beetje geluk hebben.

Bekijk Pink en het optreden bij DWDD!

Tags

DAVINA MICHELLEPINKVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck