Pink zingt toch volkslied bij Super Bowl

Door: DitjesDatjes
05-02-2018

MINNEAPOLIS – Pink heeft voorafgaand aan de American Footballfinale, de Super Bowl, het volkslied gezongen. Het was eerder dit weekend onduidelijk of de zangeres haar optreden zou kunnen doen, omdat ze griep had gekregen.

Het volkslied zingen bij de Super Bowl was een langgekoesterde droom van de zangeres, zo liet ze op Instagram weten. “Ik kijk jer al naar uit dit lied te zingen sinds 1991, toen ik dat mijn idool Whitney Houston zag doen. Ik kan je zeggen, dit is een grote eer, een van de grootsten in mijn leven, om dit te zingen voor mijn familie, mijn militaire familie, mijn vader en broer en stiefmoeder en de wereld.”

Ze noemde het dan ook een nachtmerrie dat een griepvirus roet in het eten dreigde te gooien. “Nu is mijn kans eindelijk gekomen, en heb ik twee kleine kinderen die in mijn mond hoesten en hun snot aan mijn wang afgeven. Je verzint dit niet! Maar dat is waar we nu voorstaan. Ik ben zo dichtbij een van mijn grote dromen en het dreigt een nachtmerrie te worden.”

Alhoewel Pink tijdens het pre-Super Bowl concert vrijdag hoorbaar last had van haar stem, verliep haar optreden zondag vlekkeloos. Wel was er enige kritiek op wat de 38-jarige zangeres deed vlak voor ze The Star-Spangled Banner ten gehore bracht: Pink moest nog snel even af van haar kauwgom en haalde dat voor de camera’s uit haar mond en gooide het op de grond.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD