Plannen Monique en André een huwelijk?

Plannen Monique en André volgende stap in hun leven?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Monique en André terug zijn gekomen van de verzoeningsvakantie in Amerika, worden de geruchten rondom een huwelijk steeds hardnekkiger. Zeker nu de twee plotseling een weddingplanner zijn gaan volgen…

Eind goed, al goed: zo zagen de intieme foto’s eruit die werden gepubliceerd in Privé. De romantische kiekjes liegen er niet om en lijken inderdaad te wijzen op een verzoening. Maar er gaan ook al voor lange tijd geruchten rond over een huwelijk. En hoewel Monique een bruiloft ontkent, lijken de twee in het geheim al druk bezig te zijn met plannen.

Voor het einde van dit jaar

André werkt al een jaar lang aan een documentaire die binnenkort te zien zal zijn op Videoland. Daar zouden we niet alleen zijn verschillende reisjes naar Amerika zien waar hij ‘op zoek gaat naar zichzelf’, maar ook de vakantie met Monique en zoontje Dré. Volgens Yvonne Coldeweijer wordt als klap op de vuurpijl ook de bruiloft, die nog voor het einde van dit jaar zou plaatsvinden, gefilmd voor de documentaire.

Waarom Monique ontkent

Maar volgens Monique is er niets van waar. ,,Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen”, schreef ze bij een serie foto’s van de vakantie in Amerika. ,,Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Toch kon heel Nederland zien aan de foto’s die werden gepubliceerd in Privé, dat André en Monique toch echt weer een stel lijken te zijn. Er wordt vermoed dat het koppel stil is over de ontwikkelingen van hun relatie omdat alles in de documentaire wordt laten zien.

De weddingplanner

Het toeval bestaat dat André en Monique plotseling allebei dezelfde weddingplanner zijn gaan volgen op Instagram. Het gaat om Hella Huizinga, die vaker bruiloften van BN’ers plant. ,,Hella volgt praktisch alleen de mensen voor wie ze zaken doet of zaken heeft gedaan”, meldt showbizzkanaal RealityFbi op Instagram. Zijn Monique en André momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de droombruiloft?

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESBRUILOFTDOCUMENTAIREHAZESHUWELIJKMONIQUE WESTENBERGONTHULDONTHULLINGTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck