Platenlabel Top Notch laat Ronnie Flex vallen

Ronnie Flex
Door: DitjesDatjes
22-04-2021

Platenlabel Top Notch heeft de samenwerking met rapper Ronnie Flex verbroken. Het is nog onduidelijk wat de reden van deze abrupte breuk is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een woordvoerster van Top Notch deelde het nieuws vanmiddag met het ANP. Voor meer toelichting verwijst de zegsvrouw naar SPEC, het managementbureau van Flex.

Berichten

De situatie kwam woensdagnacht aan het licht toen de rapper een aantal emotionele berichten deelde op Twitter. Zo schreef hij: ,,Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek.. ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb… het is een pure schande, dat meen ik echt.”

Vandaag liet het management van Ronell weten dat de samenwerking al een langere tijd geleden gestopt is. Volgens SPEC verliep het contract met Top Notch een jaar geleden en is het daarna niet verlengd.

Het is niet duidelijk waarom deze situatie nu pas aan het licht komt.

Meer DenD