Playboy-model droomt van trio met Harry en Meghan

Playboy model droomt van trio met Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jenna Bentley, een OnlyFans-model en voormalig Playboy-model, geeft toe dat ze droomt van een trio met Harry en Meghan. Het model hoopt het paar snel te kunnen ontmoeten en haar droom te realiseren. ,,Ik kan een vleugje plezier toevoegen, dat hebben ze beiden nodig.”

Oogje op Harry en Meghan

Jenna raakte voor het eerst geïnteresseerd in Meghan nadat ze de actrice in de serie Suits had gezien. ,,Ik vond Meghan echt fantastisch in de serie. Ik herkende me echt in haar personage”, vertelt Jenna aan het Britse Daily Star.

Maar het is niet alleen Meghan die Jenna’s aandacht trok. ‘Ondanks zijn rode haar’, had ze altijd al een oogje op Harry. ,,Hij is altijd de leuke van hem en William geweest”, aldus Jenna. ,,Ik heb me nooit echt aangetrokken gevoeld tot jongens met rood haar, maar er is gewoon iets met hem. De manier waarop hij Meghan bij staat, bewijst wat een zachtaardige en goede man hij is.”

Vleugje plezier

Het model vindt de twee dan ook het perfecte stel. ,,Ik denk dat ze nu al het perfecte stel zijn, maar als ik erbij zou komen, denk ik dat ik een vleugje plezier kan toevoegen. Dat hebben ze allebei wel nodig.”

Jenna hoopt het paar te ontmoeten en snel haar droom te realiseren. ,,Ik ben continu in Los Angeles, dus hopelijk kom ik ze een keertje tegen.”

Tags

HARRY MEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck