Podcastmakers vinden opmerking over Hilbrand achteraf ‘onaardig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tamara Elbaz noemt haar opmerking over het uiterlijk van Sophie Hilbrand achteraf “onaardig”. “Dat was helemaal niet de bedoeling”, zei de podcastmaker vrijdag tegen de presentatrice in de NPO 1-talkshow Sophie & Jeroen.

In de podcast Geen Filter bespraken Elbaz en Tailor, bekend van de realityshow The Real Housewives of Amsterdam, samen met presentator Farja Farvardin het uiterlijk van Hilbrand. Daarin zei Elbaz dat Hilbrand eruitziet “alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is”.

“Ik snap nu, als ik het terugkijk, dat het best wel onaardig is overgekomen”, stelde Elbaz. Ook collega Maria Tailor vond achteraf dat de twee “eigenlijk gewoon een fout” hadden gemaakt.

Meerdere bekende Nederlanders lieten afgelopen week hun ongenoegen blijken naar aanleiding van het fragment. Jim Bakkum vond de uitspraken “niet oké” en “kinderachtig en laag”. Ook Richard Groenendijk sprak zich uit tegen Farvardin, Elbaz en Tailor. “Wat ontzéttend onaardig en onnodig. Wat een nare vrouwen zeg”, zei de cabaretier.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck