Politie grijpt in bij burenruzie Nikkie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nikkie Plessen werd onlangs 35 jaar oud, en die heugelijke gebeurtenis wilde ze niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze besloot, tegen alle RIVM-adviezen in, een feestje te geven. En dat feestje liep flink uit de hand. 

‘De hele buurt kotst ze uit!’

Nikkie woont in een prachtig pand in Amsterdam en heeft dus heel veel buren. Een aantal van hen hadden zoveel last van het feest, waar zelfs hun eigendommen bij werden vernield, dat ze naar de politie stapten. Een van hen vertelt nu aan weekblad Privé het volgende: ,,Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit”, zegt de buurtbewoner over Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. ,,Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zeker in deze tijd.” Er zou tot diep in de nacht muziek zijn gedraaid en flink lawaai zijn gemaakt door de feestgangers. 

Handtekeningenactie

Een van de buren zou vriendelijk aan het stel hebben gevraagd of het wat zachter kan, waarna de buurman die al op leeftijd is, flink werd uitgescholden. ,,Eerst door Ruben, later door Nikkie, die met haar hoofd door de haag was gekropen en haar bejaarde buurman bejegende. Ook schreeuwde ze nog: ‘Ik ga de hele straat opkopen’. Het was zo platvloers.” Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen om de boel te sussen. 
De buren zijn het zat, want dit is niet de eerste keer dat Nikkie en Ruben voor grote overlast zorgen. ,,Er zijn ideeën om een handtekeningenactie op touw te zetten om instanties te vragen de overlast te stoppen.” Buurtbewoners dat het koppel zich de komende zomer, waarin veel mensen niet op vakantie zullen gaan, zich gedeisd zullen houden. Privé vroeg Nikkie om een reactie. De vrouw stuurde: ..Hihi, voor ons hier echt geen verhaal.”

Tags

NIKKIE PLESSENVERHAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck