Politie grijpt in bij ‘relatiedrama’ Sonja Bakker

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
02-12-2020

Het lijkt er niet heel gezellig aan toe te gaan bij Sonja Bakker in huis. De relatie van de dieetgoeroe lijkt op enorm losse schroeven te staan en de situatie zou afgelopen weekend geëscaleerd zijn. Een ingewijde vertelt dat de politie heeft moeten ingrijpen na een enorme ruzie tussen de twee…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gaat het wel goed met Sonja Bakker en haar vriend Barry? De buitenwereld ziet een dolgelukkige Sonja met haar machoman, maar insiders trekken aan de bel. Het blijkt helemaal niet goed te gaan tussen de twee. De politie zou afgelopen vrijdag hebben moeten ingrijpen en bleef naar verluidt tot half drie ’s nachts bij Sonja thuis…

Ruzie

Een ingewijde klapt uit de school en vertelt Story over een incident dat afgelopen vrijdag afspeelde.

,,De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen,” vertelt de ingewijde. Die vertelt ook dat de politie ingeschakeld was.

,,De politie die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.”

Verdwenen

Na het vervelende incident heeft niemand meer een teken van leven gezien vanuit Sonja, vertelt de insider.

,,De volgende ochtend kwamen er vriendinnen van Sonja en sindsdien heeft niemand haar meer gezien. Ook Barry heeft zich niet meer vertoond. Wij denken dat Sonja is ondergedoken. Iedereen in Bergen maakt zich zorgen om Sonja. Van de buitenkant lijkt het alsof ze heel gelukkig is en iedereen begrijpt ook dat ze dat beeld in stand wil houden. Maar het lijkt dus allesbehalve een mooi plaatje. Zij en Barry hebben een behoorlijk explosieve relatie. Niemand begrijpt waarom ze bij hem blijft.”

Ook de politie reageert op de gebeurtenissen van vrijdagavond.

,,We hebben op vrijdagavond inderdaad een melding voor die straat in Bergen gekregen. Het klopt dat we daar naartoe zijn gegaan. Uit privacy overwegingen kunnen wij echter niet meer dan dat zeggen.”

LEES OOK:

Kijkers in shock door ‘verbouwde’ Sonja Bakker

Meer DenD