Politie-inval bij Samantha de Jong?

Politie valt woning Samantha de Jong binnen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt opnieuw hommeles bij Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. Nadat het een lange tijd stil was rond de realityster, die ooit meedeed aan het populaire programma Oh Oh Cherso, zou er een politie-inval bij haar thuis zijn geweest.

Het is de afgelopen tijd angstvallig stil rond Samantha de Jong en meestal is dat geen goed teken. Nu meldt juicekanaal Realityfbi dat de politie afgelopen weekend een inval wilde doen bij haar thuis. ,,Dit weekend rukte de politie uit om een dader van een steekpartij in de kraag te vatten”, meldt het kanaal op Instagram.

Politie-inval bij Barbie?

Een bron vertelt aan Realityfbi dat de politie meerdere invallen heeft gedaan. ,,Onder andere bij Samantha de Jong (Barbie). Toen de politie de deur niet open kreeg werd er om specialistisch gereedschap gevraagd die er voor moest zorgen dat de deur uiteindelijk open moest gaan. Uiteindelijk is de politie niet binnen geweest.”

Steekpartij

Het is niet bekend of de dader van de steekpartij is opgepakt. Ook is het niet duidelijk of Samantha betrokken was bij het incident. Wel is het opvallend te noemen dat ze al drie maanden niet actief is geweest op Instagram. Samantha kennende is dat geen goed teken; de vorige keer dat er maandenlang niets van haar werd vernomen zat ze in een afkickkliniek.

Verloofd

Samantha is al een tijdje samen met Robert, ook wel bekend als Robbie Scoep. Hoewel hij volgens velen een crimineel verleden zou hebben, zijn hij en Samantha nog altijd gelukkig samen. Sterker nog: vorig jaar deelde ze zelfs dat Robbie haar ten huwelijk had gevraagd. ,,Robbie heeft mij vandaag ten huwelijk gevraagd”, onthulde ze op TikTok ,,Robbie en ik gaan trouwen.”

Tags

SAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck