Sergio Herman en onbekende vrouw ’s nachts opgepakt met alcohol achter het stuur

Sergio Herman|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Vervelend nieuws over de kersverse vrijgezel Sergio Herman en een onbekende metgezel. De kok is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtrad hij de avondklok.

Het is niet bekend wie de vrouw was met wie Sergio in de auto zat. Wel is duidelijk dat het niet gaat om zijn ex-vrouw Ellemieke. De politie meldde dat het een 30-jarige vrouw uit de Panne is, die net als Sergio een boete kreeg voor het overtreden van de avondklok.

Uiteten

Een woordvoerder van Herman bevestigt het nieuws aan de Belgische krant Het Nieuwsblad, maar wil verder geen toelichting geven. Herman moest enkele uren zijn rijbewijs inleveren.

De krant meldt dat de 50-jarige kok bij een vriendin was gaan eten. Hij reed om twee uur ’s nachts op de weg toen hij door de Belgische politie staande werd gehouden. Herman negeerde de stoptekens van de politie toen zij hem probeerde aan de kant te zetten.

Uit de blaastest bleek dat de kok te veel alcohol in zijn bloed had. Herman krijgt een boete en heeft inmiddels zijn rijbewijs terug, aldus Het Nieuwsblad.

Tags

DRONKENELLEMIEKE VERMOLENSERGIO HERMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie