Politie zoekt getuigen in onderzoek naar overval Amanda Balk

Door: DitjesDatjes
19-02-2021

De politie Amsterdam zoekt getuigen die kunnen helpen met het onderzoek naar de overval op de woning van model en realityster Amanda Balk, begin januari. Twee verdachten gaven zich uit als pakketbezorgers en drongen het huis van Balk in IJburg binnen. Zij bedreigden en mishandelden haar en namen “persoonlijke eigendommen” mee.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De politie laat vrijdag weten dat de verdachten ervandoor gingen in een gestolen grijze Smart Forfour. Het voertuig werd drie dagen na de overval, op 10 januari, teruggevonden in Amsterdam Noord. De auto was in brand gestoken. Er worden getuigen gezocht die het voertuig tussen 6 en 10 januari ergens hebben zien rijden.

Veel bekende Nederlanders zijn de afgelopen maanden thuis overvallen. Onder anderen René van der Gijp en Nikkie de Jager overkwam dit. Een verslaggever van het radioprogramma Veronica Inside gaf zich in diezelfde periode uit als pakketbezorger om binnen te komen bij het huis van Ferry Doedens in Amsterdam. De acteur deed de deur open, maar liet de reporter niet binnen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD