Politieagente heeft aangifte tegen Peter Gillis gedaan: ‘Zij trof Nicol aan’

Agente verantwoordelijk voor aangifte tegen Peter Gillis
Door: Charlotte Wijnen
24-08-2022

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan: Peter Gillis wordt ervan beschuldigd zijn vriendin Nicol Kremers te hebben mishandeld. Hoewel het eerder door beiden werd ontkend, bleek er later toch wel degelijk het een en ander gebeurd te zijn. Nicol heeft geen aangifte tegen Peter gedaan, maar de politieagente die haar aantrof deed dat wél.

De reputatie van Peter Gillis was de laatste tijd al niet best, maar nadat naar buiten kwam dat hij Nicol heeft mishandeld, lijkt er niets meer van over te zijn. Het Openbaar Ministerie meldde dat Peter in de nacht van zondag 29 mei Nicol in haar rug en neus heeft gebeten, tegen de muur heeft geduwd, in haar borsten heeft geknepen en aan haar oor, armen en haren heeft getrokken.

Peter schakelt reputatiemanager in

Vanwege de aanhoudende negatieve berichtgeving, eerder al over zijn vakantieparken, heeft Peter maatregelen genomen. Hij laat zich bijstaan door reputatiemanager Martin van Putten. ,,Peter heeft het hart op de tong, hij zegt wat hij vindt, dat leek hem niet langer handig. Dus toen ben ik erbij gehaald. Ik heb Peter geadviseerd een mediastop in te lassen”, vertelt Martin in weekblad Story.

LEES OOK:

HEFTIG: Zó hardhandig ging Peter Gillis met Nicol om

Politieagente deed wél aangifte

Nicol heeft geen aangifte gedaan, maar wel een belastende verklaring afgelegd. Foto’s van de wonden die zij opliep, inclusief een geluidsopname van de ruzie, gelden als bewijsmateriaal. Maar volgens Martin is er wel door iemand anders aangifte tegen Peter gedaan.

,,Er heeft een politieagente aangifte tegen Peter gedaan. Zij heeft Nicol aangetroffen”, aldus Martin. ,,Nicol wilde niet dat er aangifte zou worden gedaan. Het is aan Nicol om te vertellen waarom.”

Verklaring

Martin is aangesteld als reputatiemanager van Peter, maar zegt ook het woord voor Nicol te doen. Hij vertelt dat Nicol een verklaring wil afleggen bij de rechter-commissaris. ,,Zij zal verklaren wat er écht is gebeurd. Ja, die klemtoon is niet voor niets. Dat wat er nu naar buiten is gekomen is niet helemaal juist.”

Meer DenD