Politiechef kan niet lachen om grap Jimmy Kimmel

LOS ANGELES – Een politiechef in Ridgecrest (Californië) is boos dat de Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel grappig probeerde te zijn over de aardbevingen die vorige week in zijn stad hebben plaatsgevonden. Dat meldt Fox News.

Na twee weken op vakantie te zijn geweest kwam Kimmel in zijn latenightshow terug op de twee grote aardbevingen. “Je weet wat je te doen staat als er een grote aardbeving is”, zei de komiek. Je pakt je telefoon en begint te filmen”.

Vervolgens vertoonde hij video’s die door kijkers waren gemaakt. In het eerste filmpje waren kinderen te zien, gekleed in broekpakken en rode, witte, blauwe en roze jurken.

Maffe schooluitvoering

“Hier werd een of andere maffe schooluitvoering opgeschud. Ik begrijp niet wat hier aan de hand was”, zei Kimmel en startte een nieuwe video. In het gewraakte fragment begint het gebouw te schudden en zijn kinderen hoorbaar aan het schreeuwen.

Volgens de politiechef viel hier niets te lachen. De kinderen maakten volgens hem deel uit van een kerkgezelschap en ze waren aan het oefenen voor een uitvoering. Noch Kimmel, noch zijn zender ABC was bereid op het voorval te reageren.

 

BuzzE