Popgroepen Blue en Atomic Kitten samen op tournee

Door: DitjesDatjes
30-11-2021

De Britse boyband Blue en meidengroep Atomic Kitten, vooral populair in de jaren rond 2000, gaan samen op tournee. De boyband viert volgend jaar het 20-jarig jubileum van het album All Rise met een tour en heeft de meidengroep gevraagd het voorprogramma te verzorgen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De concertreeks wordt op 11 september afgetrapt in Belfast, laten de zangers weten aan The Sun. Voorlopig blijft het bij optredens in het Verenigd Koninkrijk. Het zou goed kunnen dat fans ook nieuwe muziek te wachten staat. “We zijn altijd dingen aan het opnemen en hebben genoeg idee├źn”, zegt Simon Webbe.

Blue werd in 2000 opgericht en ging in 2005 uit elkaar. In die jaren scoorden de mannen hits met onder meer Guilty, Breathe Easy en Sorry Seems To Be The Hardest Word. De boyband kwam in 2011 weer samen en bracht nog twee albums uit, maar wist eerdere succes tot dusver niet te evenaren.

Atomic Kitten, dat in 1998 werd opgericht, kwam in 2012 na een pauze van vier jaar weer samen. De meiden scoorden tussen 2000 en 2004 hun grootste hits, zoals Whole Again, The Tide Is High (Get The Feeling) en Eternal Flame.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD