Porgy Franssen kreeg liefdeslessen van zijn zussen

Acteur Porgy Franssen kreeg  als jongen liefdeslessen van zijn zussen. Dat bekende de nu 62-jarige acteur tegenover interviewer Coen ter Braak. De acteur noemt de ‘sexperimenten’ normaal.

Negen zussen

Thuis had Franssen negen zusssen met wie hij regelmatig in een bed sliep. Daarom kwam hij op jonge leeftijd al in aanraking met ontwikkelde vrouwenlichamen. ,,We hadden een vliering en daar gebeurde wel het een en ander”, bekende hij in het programma In de beste families van interviewer Coen Verbraak.

,,Ik ga hier niet te diep op in want er zijn broers en zussen die dit een genant onderwerp vinden. Maar er zijn daar op seksueel gebied dingen gebeurd tussen broers en zussen onderling. Ja, daar maakte ik deel vanuit. Verkennende experimenten. We treden niet in details. Ik was dertien of veertien toen.”

Hij geeft tegenover Verbraak toe dat seksueel contact met een familielid alles behalve gebruikelijk is. Toch weigert hij zijn gedragingen als abnormaal te zien. ,,Als je met zoveel vrouwen woont en als je op vrouwen valt…” Volgens de acteur ging het allemaal niet heel ver. ,,Ja de zussen vonden het goed. Anders deden ze niet mee.”